Кметът на Ахелой Иван Георгиев е арестуван след гонка с полицията около 16

...
Кметът на Ахелой Иван Георгиев е арестуван след гонка с полицията около 16
Коментари Харесай

Арест за кмета на Ахелой след гонка с полицията, отказал тест за алкохол

Кметът на  Ахелой  Иван Георгиев е арест уван след гонка с полицията към 16 часа в събота, заяви Той е отказал да спре автомобила си на подаден сигнал и се опитал да избяга. Задържан е на ул. “Елхово “ и отведен с патрулния автомобил, оповестиха очевидци.

След журналистическо запитване, от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас  прецизираха, че при разминаване на улица в Ахелой , чиновници на районно управление (на МВР) Поморие са забелязали криволичещия лек автомобил, ръководен от кмет а на обитаемото място. Подали са звуков сигнал, само че той не е спрял. Продължили са след него до ул. “Елхово “.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизираха, че Иван Георгиев е отказал да даде каквито и да е документи за идентичност, както и да бъде тестван за приложимост на алкохол. Отказал да даде и кръвна проба. Държал се надменно и извънредно недопустимо с проверяващите, поради което е арестуван за 24 часа.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че наказването в този случай е автоматизирано лишаване на свидетелството за правоуправление за период от. 2 години и санкция 2 000 лева

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР